Naar hoofdinhoud springen
0

Over PMS-kleuren

Over het PMS-kleurensysteem

PMS is een kleurensysteem dat vooral door vormgevers en drukkerijen wordt gebruikt. Door de standaardisering van kleuren kunnen drukkers ervoor zorgen dat het drukwerk overeenkomt met de wensen van de opdrachtgever. Door PMS-kleuren te hanteren weet u zeker dat uw drukwerk altijd in de juiste kleuren geleverd wordt. PMS-kleuren worden aangeduid met een uniek nummer gevolgd door een letter. De letter geeft de papiersoort aan. Zo staat C voor coated, U voor uncoated en M voor mat.

Over deze website

De website PMSkleuren.com biedt een overzicht van alle PMS-kleuren. Op deze site vindt u kleuren uit de volgende PMS-collecties: Coated. De kleuren zijn in categorieën ingedeeld en u kunt een kleur opzoeken aan de hand van de kleurnaam of de kleurcode. Via de detailpagina kan van iedere kleur een schermvullende kleurimpressie bekeken worden. Daarnaast verschaffen we informatie over een kleur, zoals de naam (indien beschikbaar ook in andere talen) en bijpassende kleurcodes (HEX, RGB en CMYK). Tevens is de website op smartphones uitstekend bruikbaar.

Naast de gratis kleurinformatie bieden we ook fysieke PMS-kleurenwaaiers te koop aan. Aangezien PMS-kleuren niet volledig waarheidsgetrouw op computerbeeldschermen worden weergegeven, raden we u aan een fysieke kleurenwaaier te gebruiken om zeker te zijn van de juiste kleur.

PMSkleuren.com wordt dagelijks door veel bezoekers geraadpleegd. Naast deze website richten wij ons met PMSfarben.de, PMScolorguide.com, CouleursPMS.fr, ColoriPMS.it en ColoresPMS.es ook op andere landen. Deze website is een initiatief van Whirlwind Internet, gevestigd in Uden (Nederland). De kleurenwaaiers die wij aan onze klanten leveren worden op werkdagen vanuit deze locatie verzonden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten
Een moment geduld...
Sluiten

Het gekozen product is met succes aan uw winkelwagen toegevoegd.